Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Γερμανική Αθλιότης: Χωρίς Νόημα οι Πολεμικές Αποζημιώσεις στην Ελλάδα

Γερμανική Αθλιότης: Χωρίς Νόημα οι Πολεμικές Αποζημιώσεις στην Ελλάδα:

Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ «ΚΑΤΟΧΙΚΗ» ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΤΟ 2012!

Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΡΕΙ ΣΤΑΣΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ!

Με ιταμό και νεοκατοχικό ύφος, το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών  απορρίπτει το ενδεχόμενο να πληρώσει πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα για την περίοδο της ναζιστικής κατοχής, επισημαίνοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει καμία σχετική συζήτηση για το θέμα αυτό μεταξύ των δύο χωρών.

«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θεωρεί ότι έπειτα από πολλές δεκάδες χρόνια, το θέμα των αποζημιώσεων έχει χάσει το νόημά του» (!), δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας στην καθιερωμένη κυβερνητική ενημέρωση, λες και τα ναζιστικά εγκλήματα, οι...
θηριωδίες και οι καταστροφές στη χώρα μας μπορούν να παραγραφούν και χάνουν ανάλογα με το χρόνο που παρέρχεται την τραγική τους διάσταση!

«Για εμάς, δεν τίθεται το θέμα αυτό και θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν γνωρίζω για καμία σχετική συζήτηση, καμία επαφή μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας» για το θέμα, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Η Γερμανία έχει αναλάβει την ευθύνη για το παρελθόν της. Το κάναμε πάντα στη διάρκεια των περασμένων δεκαετιών και αποδείξαμε με διάφορους τρόπους ότι λαμβάνουμε το παρελθόν αυτό σοβαρά υπόψη μας», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος, διευκρινίζοντας: «Το ίδιο ισχύει και για τη ναζιστική κατοχή της Ελλάδας στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου».

Το τραγικό είναι ότι για το μόνο που λέει αλήθεια ο εκπρόσωπος της Γερμανίας είναι πως η τρικομματική κυβερνητική κοινοπραξία της Ελλάδας, συνεχίζοντας την τακτική της παράδοσης και της υποταγής, τηρεί σιγή ιχθύος απέναντι στην ιστορική απαίτηση για ηθική δικαίωση των θυμάτων του ναζισμού, αποζημίωσης της χειμαζόμενης χώρας από τις τότε ναζιστικές καταστροφές και αποπληρωμής του αναγκαστικού και αναγνωρισμένου κατοχικού δανείου που έλαβε η Γερμανία από την υπόδουλη Ελλάδα!

Η κυβέρνηση της τρικομματικής υποτέλειας δεν εξέδωσε ούτε μία απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του Γερμανού εκπροσώπου γιατί το μόνο που γνωρίζει είναι να επιβάλλει μνημόνια προς χάρη των πιστωτών αλλά όχι να διεκδικεί όσα δάνεια οφείλουν οι κατοχικές δυνάμεις ’41 - ’44 που σήμερα ως δυνάστες επανέρχονται με νέο τρόπο σε παλιούς ουσιαστικά ρόλους!

από το iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου