Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΧΡΗΣΗ (ΕΥΚΑΙΡΙΑ) ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ (ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ)



του Νίκου Μορφέα 

Λοιπόν για δείτε κάποιες σκέψεις μου με βάση την λογική και συζητήσεις που είχα χθες αξιολογήστε της:

Πιστεύω και αξιολογώ, ότι πολύ σύντομα ο Σαμαροβενιζελος θα πάνε την χώρα σε εκλογές με στόχο φυσικά να τις κερδίσουν και εξηγώ:

1ον. Γιατί με αυτή την κοινοβουλευτική δύναμη δεν μπορούν να περάσουν νέα μέτρα και δεν θέλουν φυσικά να ανοίξει κι άλλο η ψαλίδια με τον σύριζα. Ήδη "απειλεί" και καλά ο Σαμαράς τους τροικανους δημόσια με εκλογές, αν φέρουν κι αλλά μέτρα.

2ον. Με αφορμή την μαφιόζικη επίθεση-δολοφονία του Παύλου στο Κερατσίνι, οι σαμαραροβενιζέλοι βρήκαν την χρυσή ευκαιρία για το κόλπο-γκρόσο που ετοιμάζουν. Θα πάνε σε εκλογές γρήγορα και παρουσιαζόμενοι από τα μίντια, ως εγγυητές της κοινωνικής Ειρήνης. Το κεντρικό δίλημμα που θα βάλουν δεν θα είναι Ευρώ η δραχμή άσχετα αν θα συζητήσει κι αυτό πάλι, αλλά ξέφτισε σαν επιχείρημα τους.

Τι θα λένε?

Αν φύγουμε από το ευρώ δεν θα έχει φάρμακα και πετρέλαιο ο λαός, η θα πάρουν τα σπίτια οι κομμουνιστές δεν τους παίρνει πια. Το κεντρικό δίλημμα θα είναι "Κοινωνική Ειρήνη και σταθερότητα Η εμφύλιος των δυο άκρων".

3ον. Μέσα στις επόμενες μέρες πιστεύω θα φτιάξουν τον νόμο για να βγει εκτός νόμου η Χ.Α. Θα προσπαθήσουν να ψηφιστεί κατεπείγον η Μη συμμέτοχη της στις επόμενες εκλογές και κήρυξη της ως παράνομη οργάνωση, συσπειρώνοντας μαζί τους όλο το κοινοβούλιο. Την επόμενη λοιπόν μέρα κηρύσσουν εκλογές.

Τι θα πετύχουν άμεσα:

1ον. Από τα μίντια θα παρουσιαστούν ως οι "σωτήρες" που καθάρισαν τον φασισμό-ναζισμό. Αμερικάνικα κόλπα αυτά. Πρώτα φτιάχνω-χρηματοδοτώ τον εχθρό - μπαμπούλα (Χ.Α) και μετά τον πολεμώ το ίδιο και οι Αμερικάνοι με την Αλ - καιντα.

2ον. Θα ξαναμαζεψουν στα μαντρια πίσω όλους τους φασίστες που τους είχαν φύγει στην Χ.Α μιας και δεν θα υπάρχει Χ.Α πια και φυσικά όλοι αυτοί δεν θα ψήφιζαν ποτέ αριστερά Έτσι θα ανατραπεί αυτή η δημοσκοπικη διαφορά που έχει με τον σύριζα.

3ον. Πάλι με δύναμη πυρός τα μίντια και για τους ίδιους λόγους, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και ότι μπορούν από το κέντρο παρουσιαζόμενοι ως "Σωτήρες".

Ο σύριζα και συνολικά η αριστερά θα οριστούν "εχθροί του έθνους" που θέλουν να φέρουν τον εμφύλιο στην χώρα και μπλα μπλα μπλα, πάνω - κάτω αυτή θα είναι η ατζέντα που θα κινηθούν για να ξανακερδίσουν.

Ναι φίλες και φίλοι, έχω την εντύπωση ότι μας την έχουν στημένη για να ξαναπάρουν νέα θητεία όχι μονό με την ανοχή του λαου αλλά δυστυχώς με την ψήφο του.

Παραθέτω ένα απόσπασμα κάτι που έγραψα πέρσι:

Η ιστορία αυτή των «καρκινικών κυττάρων» που κυβερνούν, δεν ξεκίνησε όμως τα τελευταία 3 χρόνια με τον μηχανισμό διάσωσης, τη δανειακή σύμβαση και το πρώτο μνημόνιο. Ξεκινά λίγα χρόνια μετά την απελευθέρωση της χώρας από τους Οθωμανούς με τον ερχομό του 'Οθωνα και των πρώτων Ευρωπαίων δανειστών. Η Ελλάδα από τότε είναι σε καθεστώς χρεοκρατίας και στον έλεγχο δανειστών-δυναστών με πολλές χρεοκοπίες στο ενεργητικό της.

Στην ουσία ποτέ δεν υπήρξαμε πραγματικά ανεξάρτητο δημοκρατικό κράτος, που ορίζει τις τύχες του και το καλό του λαού του. Ήμασταν ένα προτεκτοράτο στην σφαίρα επιρροής είτε της μεγάλης Βρετανίας , είτε της Γερμανίας ή της Αμερικής. Άλλοτε με την βία και πολέμους και άλλοτε με εσωτερική καταστολή (δικτατορίες, χούντες κ.τ.λ.), πάντα όμως με ΔΑΝΕΙΑ και εξάρτηση. Ποτέ δεν αποφασίσαμε οι ίδιοι ελεύθερα και δημοκρατικά τις συνεργασίες μας, τους συμμάχους μας για το γενικό συμφέρον του λαού.

Δημοκρατία μετά την απελευθέρωση της χώρας το 1821 δεν είδαμε, δεν βιώσαμε, δεν γευτήκαμε μέχρι σήμερα. Το σύνταγμα το συνέταξαν οι ίδιες κυρίαρχες δυνάμεις για δικό τους όφελος. Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την θεατρική παράσταση «Το μεγάλο μας τσίρκο» όταν κουβέντιαζαν οι «ξένοι φίλοι μας» για το ελληνικό ζήτημα, έλεγαν: Να έχουν ΣΥΝΤΑΓΜΑ ή να μην έχουν, γιατί να έχουν αφού μπορούν να μην έχουν, καλύτερα να νομίζουν ότι έχουν, ενώ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.

Οι εκλογές ήταν στημένες από το ίδιο καρκινικό σύστημα και τις έκαναν συνήθως σε χρόνο και με τρόπο που θα τις έπαιρναν. Αν για κάποιο λόγο τα πράγματα δεν τους πήγαιναν καλά εκλογικά ή είχαν κόντρες μεταξύ τους, τότε έβαζαν τον στρατό και την αστυνομία να ρυθμίσει την τάξη και την ασφάλεια «προς όφελος του ελληνικού λαού». Συμπολίτευση η αντιπολίτευση ήταν μέρος του ίδιου πάζλ και εναλλάσσονταν στην εξουσία εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του έκαστου αφεντικού, ποτέ όμως του ίδιου του λαού.

Η χώρα που γέννησε και δίδαξε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στην σύγχρονη ιστορία της κατάφερε να ΠΑΡΑΓΕΙ μίσος, φασισμό, δικτατορίες, εμφύλιους, ολιγαρχικά κοινοβουλευτικά συστήματα, κατοχικές τρόικες και ΧΡΕΟΣ ΧΡΕΟΣ ΧΡΕΟΣ. Πάντα με τις συμβουλές και την καθοδήγηση των «φίλων και συμμάχων» της.

Σκοπός φίλες και φίλοι δεν είναι να δώσουν εκλογές αυτοί στον χρόνο και με τον τρόπο που θέλουν για τις πάρουν, αλλά να τις προκαλέσουμε εμείς από τα κάτω με την αυτο - οργάνωση μας και να τους εξαφανίσουμε από τον πολιτικό χάρτη, σαν πρώτο βήμα λαϊκής νίκης.

Υ.Γ Μην ξεχνάτε ότι ο φασισμός ζούσε, ζει και θα ζει στις καρδιές των ανθρώπων. Όλοι αυτοί που ακούμπησαν στην Χ.Α δεν είναι εξωγήινοι. Ζούσαν μέσα στην κοινωνία, στην αστυνομία, στον στρατό παντού και παντού θα υπάρχουν. Εκφραζόντουσαν μέσα από την Επεν, την Ν.δ, το Λα.ος και τέλος την Χ.Α.

Ο φασισμός έχει εχθρό:

Την Ελευθερία άποψης, την Παιδεία, το διάβασμα, την διαλεκτική και σε αυτά πρέπει να δουλέψουμε.


πηγή: Αναδημοσίευση από την ομάδα ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ