Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ


   ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ  ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (αρ.πρωτοκ.κατάθ. Δ/κο 4324/11.6.2013)
       ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ      (αρ.πρωτοκ.κατάθ.  439/11.6.2013) 

Θέμα :  Εσχάτη προδοσία και δόλια παραπλάνηση σε βάρος  του Ελληνικού λαού και της χώρας. Διεφθαρμένη και διαφθοροποιός δικονομική αντιμετώπιση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Συνεργασία του Συμβουλίου της Επικρατείας στο παραπάνω έγκλημα.

Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Έχετε διαβιβάσει μηνύσεις περί εσχάτης προδοσίας και δόλιας παραπλάνησης του Ελληνικού λαού  που αφορούσαν το πρώτο Μνημόνιο  στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με βάση το νόμο περί ποινικής ευθύνης υπουργών.

1. Οι μηνύσεις αυτές παρέμειναν κατά κυριολεξία «κλειστοί φάκελοι» στη Βουλή και ουσιαστικά και  τυπικά. Αυτές οι μηνύσεις έχουν ουσιαστική σχέση με λοιπές δικογραφίες, όπως «των δηλώσεων Ρουμελιώτη», διαφόρων οικονομικών εγκλημάτων {λίστα Λαγκάρντ, υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ με καταγγελλόμενους εκβιασμούς προς τους εκεί εργαζομένους προκειμένου αυτοί να φοβηθούν είτε να εξαγοραστούν για να αποκρύψουν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση, οι ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών (238 δις) που γίνονται δολίως με χρήματα του Ελληνικού λαού όπως ανακάλυψαν από αντίστοιχα ΦΕΚ δύο γνωστοί από το διαδύκτιο συμπολίτες μας (Γεώργιος Σαρρής και Παναγιώτης Θεοδωρίδης), και επεξηγούν πολλοί οικονομολόγοι όπως ενδεικτικά αναφέρω οι γνωστοί  Σπύρος Λαβδιώτης, Δημήτρης Καζάκης, Πάνος Παναγιώτου, Γιάννης Τόλιος}. Ακόμα και ο υπέρ του ευρώ και της Ε.Ε. οικονομολόγος κος Γιάννης Βαρουφάκης  την Παρασκευή 7-6-2013 στο πρωϊνό ΑΝΤ1 ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΔΗΜΟΣΙΑ την παρούσα κυβέρνηση ότι «συνεχίζει την οικονομική πολιτική Παπακωνσταντίνου του οποίου το μεγάλο έγκλημα δεν είναι η Λίστα Λαγκάρντ, αλλά η λήψη του τεράστιου μνημονιακού δανείου  που  είναι αδύνατο να αποπληρωθεί». Υπενθυμίζω ακόμα και τις σχετικές με το όλο ζήτημα εγκληματικές «παραλείψεις», όπως του ζητήματος της διεκδίκησης των Γερμανικών αποζημιώσεων, επανορθώσεων  κλπ.
Αυτή η διεφθαρμένη και διαφθοροποιός ως προς το ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ, ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ-ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, «επέτρεψε» να εφαρμοστεί και δεύτερο και τρίτο Μνημόνιο , το τελευταίο με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ  των κορυφαίων εκπροσώπων του νομικού κόσμου της χώρας πρώην προέδρων του ΔΣΑ  κκ ΚΟΥΒΕΛΗ-ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ .

 Επιπροσθέτως, ο από το 2010 Πρόεδρος του ΣτΕ κος Π.ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ συμμετέχει στο Ευρω-παϊκό έγκλημα κατά της Ελλάδος ως (ο καταλληλότερος…) υπηρεσιακός μνημονιακός πρωθυπουργός (16/5/2012), χωρίς :
α)  να έχει λάβει υπ΄όψιν ότι ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου έχει διαβιβάσει στη Βουλή προς εξέταση Δικογραφίες περί εσχάτης προδοσίας και δόλιας παραπλάνησης σε βάρος του λαού και της χώρας με αφορμή το πρώτο μνημόνιο και οι οποίες δικογραφίες ουδέποτε εξετάστηκαν.
β)  να έχει διερευνήσει ως όφειλε το ζήτημα της ευθύνης της οικονομικής πρόσδεσης και των μετέπειτα συνεπειών της για τη χώρα  με την ένταξή της στο σκληρό νόμισμα του ευρώ (βλέπετε συνέπειες από τη θεωρία μηδενικού αθροίσματος διεθνούς εμπορίου όπου το πλεόνασμα μιας χώρας ισούται με το έλλειμμα άλλων). Ως γνωστόν το αλλότριο νόμισμα του ευρώ υπακούει στο άρθρο 123 της συνθήκης της Λισαβώνας, που επιτρέπει τη λειτουργία των εμπορικών τραπεζών με κλασματικά αποθεματικά και τη δημιουργία άϋλου (βλ. παρακάτω) νομίσματος από τις εμπορικές τράπεζες. Δηλαδή, να εκδίδουν χρήμα εκ του μηδενός με ηλεκτρονικές λογιστικές εγγραφές με ταυτόχρονη δημιουργία χρέους  (παρέχοντας δάνεια σε κράτη και ιδιώτες). Ως συνέπεια, υποχρεούμεθα να αποπληρώνουμε τις δανειακές υποχρεώσεις με τοκογλυφικά επιτόκια  της τάξεως μέχρι και  του 8,5% σε σχέση με τα επιτόκια των αντιστοίχων ομολόγων της Γερμανίας που ανήρχοντο σε 2%.
γ)  να έχει διερευνήσει ως όφειλε τη δυνατότητα και τα Εθνικά  οφέλη μιας νομισματικής πολιτικής που αποβλέπει στο δημόσιο συμφέρον της χώρας και ασκείται από μία Κεντρική Τράπεζα που αντανακλά πράγματι Τράπεζα της Ελλάδος, διότι η σημερινή ΤτΕ ελέγχεται κατά συντριπτική πλειοψηφία από μετόχους που επί 85 ολόκληρα χρόνια παραμένουν άγνωστοι στον Ελληνικό λαό. Η σημερινή ΤτΕ είναι μία ανεξάρτητη αρχή υπεράνω και του Υπουργείου Οικονομικών και συνεπώς είναι αδύνατον να ελεγχθεί από την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση.
Επίσης ο Οργανισμός αυτός λογοδοτεί και ενεργεί σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές και οδηγίες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), ενός αλλότριου θεσμικού οργάνου με έδρα την Φραγκφούρτη της Γερμανίας.

2. Κύριε  Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Αυτή η Βουλή δεν νομιμοποιείται πλέον να εξετάσει τις μηνύσεις ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑΣ  ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Και αυτό διότι
α) είναι αντισυνταγματικός ο νόμος περί ποινικής ευθύνης υπουργών
β) αυτή η Βουλή κατ’ επανάληψη ΑΡΝΕΙΤΑΙ  ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ  ΕΠΙ  ΤΩΝ  ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ  ΠΟΥ  ΔΙΑΒΙΒΑΣΑΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ  ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ. Το τελευταίο αφορά και τους μεμονωμένους βουλευτές που συγκαλύπτουν - αποσιωπούν και τις δικογραφίες και το έγκλημα.
Επίσης δεν νομιμοποιείται πλέον το ΣτΕ να εξετάσει καθ΄οιονδήποτε τρόπο τυχόν ζητήματα συνταγματικότητας ή μη μνημονίων  ή ακόμη το ζήτημα της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΥΡΩ.  Στην ουσία ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙΣΕΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ (πολλώ δε μάλλον δικονομικό)  ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ παραμένει έκθετο το ΣτΕ (*). 

3. Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Θεωρώ πως η τακτική Δικαιοσύνη αποτελεί το τελευταίο Θεσμικό προπύργιο που έχει ήδη κρίνει ως κατ’ αρχήν βάσιμες για εξέταση κάποιες εκ του συνόλου των υποβληθεισών μηνύσεων εσχάτης προδοσίας για τα μνημόνια. Ως εκ τούτου εκ των παραπάνω εκτεθειμένων πραγματικών περιστατικών είναι η μόνη δικαιϊκή αρχή που δικαιούται πλέον να ΑΝΑΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣτΕ. Κατ’ αυτό τον τρόπο δύναται να προχωρήσει σε  ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ  ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
Επιπλέον θεωρώ, λόγω της πλήρους απαξίωσης του ιδίου του ΣτΕ με βάση τα προαναφερόμενα πραγματικά περιστατικά, αλλά και με βάση την απουσία συνταγματικού δικαστηρίου, ότι πρέπει να μεριμνήσετε για την εξέταση της (καταφανούς) αντισυνταγματικότητας του νόμου περί ποινικής ευθύνης Υπουργών στα πλαίσια της σχετικής δικαιοδοσίας της τακτικής δικαιοσύνης. Επιπροσθέτως, πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν πως οι δικογραφίες δεν σπάνε σε κομμάτια και πως η συγκάλυψη στο ανώτατο κοινοβουλευτικό επίπεδο  θα επιτρέψει και στους συνενόχους {στους οποίους συμπεριλαμβάνεται η τρόϊκα εξωτερικού που εργάζεται στη χώρα (**)} ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ τη χώρα και τους πολίτες της, κάτι που ήδη ο παγκόσμιος τύπος (πλην του Ελληνικού) διαρκώς επισημαίνει.-
(*)  Δέον να σημειωθεί ότι παραμένει ανεξέταστη ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας αίτηση ακυρώσεως με αριθμό καταθέσεως Δ΄ 6440 /10-10-2005, κατά του Ευρώ  και υπέρ της επαναφοράς της Δραχμής, όπως με πληροφόρησε ο αιτών.
(**) To ΔΝΤ μετά το mea culpa για τον πολλαπλασιαστή παραδέχεται τώρα κατά συρροή λάθη το ένα πάνω στο άλλο που κατέστρεψαν τη χώρα, την περιουσία και τη ζωή του Έλληνα πολίτη. Μάλιστα το ΔΝΤ ισχυρίζεται ότι ωθήθηκε σε αυτά τα λάθη από την ΕΕ, η οποία στην προσπάθεια της αποφυγής της κατάρρευσης της Ευρωζώνης απέφυγε τότε την αναδιάρθρωση για να κερδίσουν χρόνο οι Ευρωπαϊκές τράπεζες έτσι ώστε να ξεφορτωθούν το μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού χρέους που είχαν στα χέρια τους υπό μορφή Ελληνικών ομολόγων (το ΔΝΤ παραδέχεται λάθη στο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδος, Wall Street Journal, 5 Ιουνίου 2013). Τώρα ο πρωθυπουργός της χώρας και ο υπουργός Οικονομικών δηλώνουν ότι αποτελεί Εθνικό στόχο της Κυβέρνησης η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος {ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ = έσοδα (κυρίως φόροι και τέλη) του κρατικού προϋπολογισμού μείον τις κρατικές δαπάνες, εξαιρουμένων των εξόδων εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους (τα έξοδα αυτά είναι οι τόκοι και χρεωλύσια)}. Αυτό απλά σημαίνει ότι το δημόσιο χρέος θα αποπληρώνεται από την τσέπη του Έλληνα πολίτη με επιπρόσθετες επιβαρύνσεις οι οποίες θα ισούνται με το πρωτογενές πλεόνασμα που θα προκύπτει. Ως συνέπεια θα επέλθει περαιτέρω οικονομική εξαθλίωση των πολιτών και η διάσπαση του κοινωνικού ιστού για χάρη της αποπληρωμής των τοκογλυφικών και απεχθών με τη δικονομική έννοια δανείων της χώρας.


Οι  πολίτες: 
 Βιδάλης Σταύρος amesidimokratia-andros.blogspot.com 
 Γεώργιος Γρυμπογιάννης Παλαμά 15,14576,Διόνυσος τηλ.2108150347, 6932414124
Ιούνιος 2013