Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Παρουσίαση Βιβλίου του Θ.Κατσανέβα '' Η απο-μυθοποίηση του ευρώ!''

Παρουσίαση Βιβλίου του Θ.Κατσανέβα '' Η απο-μυθοποίηση του ευρώ!'':

                                        Πρόσκληση

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012, στις 7μμ στη Στοά του Βιβλίου, Πεζματζόγλου 5, παρουσιάζεται το ανατρεπτικό βιβλίο του καθηγητή Θεόδωρου Κατσάνεβα:
 «Η απο-μυθοποίηση του ευρώ: 41 απαντήσεις για την επιστροφή στη δραχμή» από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Για το εκβιαστικό όσο και απατηλό δίλημμα «ευρώ ή καταστροφή», θα παρουσιαστούν σε βίντεο - γιγαντοοθόνη, σύντομες παρεμβάσεις και συνεντεύξεις των:
 Ziscar ntEstaing, Vladimir Putin, Nigel Farage, Paul Krugman, Jojeph Stiglitz, Noam Chomski, Kenneth Rogoff, Marcello de Cecco, Klaous Kastner, Max Kaizer, Zack Sapir, Hemout Slesinger, Roger Bootle, Nuerel Rubini, Hans Werner Sinn και άλλων επιφανών μελών της «συμμορίας της δραχμής»! 

Καλούνται όλοι όσοι προβληματίζονται σοβαρά με το θέμα, συμφωνούν ή διαφωνούν με τις απόψεις που εκφέρονται στο σύντομο βιβλίο του συγγραφέα και κυρίως επιζητούν μια βιώσιμη πρόταση απαλλαγής από το Μνημόνιο, την αιώνια φτώχεια και υποτέλεια.
Δε θα υπάρξουν επώνυμοι παρουσιαστές του βιβλίου και αντ΄ αυτού θα γίνει συζήτηση. 
Παρακαλούνται από τον συγγραφέα οι εκπρόσωποι των κεντρικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης να μην προσέλθουν.

Σχόλιο:

Στην παρουσίαση του βιβλίου έχει προσκληθεί και θα παραβρεθεί ο Γ.Γ. του Ε.Πα.Μ. Δημήτρης Καζάκης, καθώς και άλλοι οικονομολόγοι, υποστηρικτές ή όχι μιας οικονομικής πολιτικής στηριγμένης στο εθνικό μας νόμισμα. 

Από   το γεγονός  της παρουσίας εξαίρετων οικονομολόγων,  των  στοιχείων που  θα παρουσιάσει  στην τοποθέτησή του ο συγγραφέας, αλλά  και του video που θα προβληθεί,  πιστεύουμε ότι στο στάδιο των ερωτήσεων, των τοποθετήσεων και των απαντήσεων, θα κατατεθούν σημαντικές απόψεις από τους προσκεκλημένους και  θα δοθεί  η δυνατότητα  να αναπτυχθεί μία  εποικοδομητική συζήτηση. 

Συνιστούμε λοιπόν ανεπιφύλαχτα σε όσες και όσους μπορούν, να παραβρεθούν στην υπόψη εκδήλωση, επειδή  είμαστε σίγουροι ότι από αυτήν την παρακολούθηση  θα προκύψουν σημαντικά οφέλη σφαιρικής ενημέρωσης.
Δημήτρης Κυπριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου