Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Μίλησε και πάλι ο....υπερυπουργός Σοιμπλε! Να τι σχεδιάζουν για τη χώρα και τους Έλληνες!

Μίλησε και πάλι ο....υπερυπουργός Σοιμπλε! Να τι σχεδιάζουν για τη χώρα και τους Έλληνες!:

«Η Ελλάδα εξακολουθεί να αποτελεί μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση»

Σόιμπλε: «Η ελληνική ελίτ έχει αποτύχει πλήρως»


 

 Με ποια κράτη παρομοιάζει την Ελλάδα;
«Η Ελλάδα υποβάλλεται σε μια διαδικασία μετασχηματισμού της οικονομίας της παρόμοια με αυτήν των πρώην σοβιετικών χωρών» υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου βρέθηκε μαζί με τον Γάλλο ομόλογό του Πιέρ Μοσκοβισί.

 



  
Και συνέχισε....

"Η Ελλάδα που μας έχει απασχολήσει πολύ, βρίσκεται σε καλό δρόμο και εξήγησα και στους Γερμανούς βουλευτές πόσα πολλά έχει κάνει η Ελλάδα. Αλλά πλέον γνωρίζουμε κάτι που δεν γνωρίζαμε τρία χρόνια πριν. Δηλαδή το πόσο βαθιά είναι τα προβλήματα της Ελλάδας» υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας."
 

Aπαντώντας σε ερώτηση ευρωβουλευτή για τα αρνητικά δημοσιεύματα μερίδας του γερμανικού Τύπου για την Ελλάδα τόνισε πως:
  
"και εγώ είχα την «τιμή» να εμφανιστώ σε ελληνικές εφημερίδες με στολή των SS. Αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Πολλοί Έλληνες με τους οποίους έχω μιλήσει με έχουν ευχαριστήσει για την υποστήριξη της Γερμανίας Αυτό που έχει αποτύχει πλήρως στη χώρα είναι η ίδια η ελληνική ελίτ"



Σχόλια: Από τις δηλώσεις του κ.Σόιμπλε προκύπτει ότι, ήταν αρκετά τρία μόνο χρόνια  για την εφαρμογή πολιτικών  μνημονίων  και γενικότερα πολιτικών που επέβαλαν ξένα κέντρα,τράπεζες και τοκογλύφοι  σε υπάκουες ελληνικές κυβερνήσεις και πολιτικούς,  για  να φτάσει η Ελλάδα  της Ευρωζώνης στο επίπεδο των πρ.Σοβιετικών χωρών!

 Και όμως όλοι αυτοί οι απίθανοι έλληνες πολιτικοί, φοβέριζαν τον κόσμο ότι η Ελλάδα, αν τυχόν και φύγει από την ΟΝΕ και το Ευρώ, θα γινει ...Αλβανία! Σα δε ντρέπονται

 Θα έπρεπε όλοι αυτοί να είχαν βρει χώρο  για να μπουν  μέσα για να κρυφτούν.  Όμως μέχρι σήμερα όχι μόνο  κάνουν ότι  δεν καταλαβαίνουν, αλλά έχουν και  το θράσος να λένε ότι την πολιτική τους αυτή την εγκρίνει ο Λαός! 
 
Και όμως όλα αυτά που έχουν υποστεί μέχρι σήμερα οι Έλληνες, δεν είναι τίποτα σε αυτά που έρχονται και επειδή δυστυχώς δεν υπάρχει εύκολος  τρόπος ενημέρωσης  για να πειστεί και ο πλέον αισιόδοξος, που δεν μπορεί να πιστέψει  το τι θα μας συμβεί και το που θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα μας, είμαστε όλοι αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουμε κάθε πρόσφορο τρόπο για την ενημέρωση του Λαού. 

Τι σχεδιάζεται και τι να περιμενουν οι Έλληνες

-Ετοιμάζονται οι νέοι Κώδικες Πολιτικής Δικονομίας. Αλλάζει το δικαιακό σύστημα για να μπορούν ανεμπόδιστα να εφαρμόζονται οι πολιτικές των μνημονίων.

-Επέρχεται η ριζική αλλαγή του φορολογικού συστήματος με σκοπό κάθε Έλληνας, ακόμη και ο μη έχων, να βρίσκεται συνεχώς μπροστά  στα ταμεία και να πληρώνει με δόσεις πολλές αλλά να πληρώνει όλο το χρόνο ακόμη και από αυτά που δεν έχει. Τελικός σκοπός η υφαρπαγή ακόμη και της ελάχιστης ιδιωτικής περιουσίας.

-Ετοιμάζεται η Συνταγματική αναθεώρηση  μέχρι την Άνοιξη, για να ολοκληρωθοεί  και συνταγματικά η επερχόμενη καταστροφή. Εδώ θα  ολοκληρωθεί  και η αποστολή της σημερινής τρικολόρ κυβέρνησης.

- Σχεδιάζεται η αλλαγή του  ιδιοκτησιακού  καθεστώςτος της Ελλάδος, και η μεταφορά του σε άλλα χέρια! Ολοκληρώνεται δηλαδή αυτό που λέγεται  προτεκτορατοποίηση της χώρας! 

Από όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, είναι φανερό ότι ''μας έχουν δέσει χειροπόδαρα'' και το δυστύχημα είναι ότι υπάρχουν ακόμη πολιτικές αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις που κάνουν ότι δεν αντιλαμβάνονται το τι ακριβώς συμβαίνει και τάζουν ''λαγούς με πετραχείλια''!.

Πως μπορούμε να  αντιδράσουμε; 

Δεν θα  κουραστούμε να το λέμε και να το φωνάζουμε μέχρι να το καταλάβει και ο τελευταός δύσπιστος.  

Η μόνη δύναμη που μπορεί να βάλει φρένο στα πάσης φύσεως σχέδια που απεργάζονται την εξαφάνηση αυτής της χώρας, είναι ΜΟΝΟ ο Λαός της, 
αρκεί να καταλάβει τη δύναμή του, να μην παρασύρεται από δήθεν σωτήρες και σωτήριες πολιτικές για δήθεν καλλίτερες και αποτελεσματικότερες διαπραγματεύεσεις, αλλά να πιέζει  τις ηγεσίες του να κάνουν αυτό που επιτάσει το συμφέρον της χώρας.   
Συγκεκρμένα προτρέπεται ο Λαός  να πιέζει τις πολιτικές ηγεσίες που επαγγέλονται την ανατροπή:

-Για τη μη αποδοχή του χρέους και τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του ως επονείδιστου και καταχραστικού.

- Για την άμεση αποδέσμευση της χώρας από την ΟΝΕ, την επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα και τη διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών.

- Για την εθνικοπόιηση  των μεγάλων τραπεζών

-Για την τιμωρία όλων όσων ενήργησαν και είναι υπέυθυνοι για  τη σημερινή κατάσταση της χώρας.

- Για να λειτουργήσει επιτέλους στη χώρα μας η Δημοκρατία υπό συνθήκες που θα δημιουργηθούν μετά από μία νέα Συντακτική Συνταγματική Εθνοσυνέλευση.

                   
   
 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου